AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CAN DOSTLARIMIZI YALNIZ BIRAKMIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, tam kapanmanın olduğu günlerde de beslenme noktalarına mama bırakarak can dostlarımızı unutmuyor. Büyükşehir özellikle tam kapanma sürecindeki 17 günde 17 ilçede can dostlarımızın yanında oluyor.
Haber Tarihi: 03.05.2021
|

Koronavirüs tedbirleri kapsaminda uygulanan 17 günlük tam kapanma sürecinde yiyecek bulma güçlügü çekebilecek can dostlarimizi Aydin Büyüksehir Belediyesi unutmadi.

Saglik Isleri Daire Baskanligi’na bagli Veteriner Isleri Sube Müdürlügü ekiplerince, Aydin’in 17 ilçesindeki beslenme noktalarina ve merkeze uzak noktalardaki can dostlarimiza mama birakiliyor.

Birçok isletmenin islerine ara vermesi, lokantalarin paket servisi geçmesi ve vatandaslarin tedbirler kapsaminda sokaga çikmamasi nedeniyle can dostlarimizin beslenme kaynaklari azaldi. Büyüksehir Belediyesi de can dostlarimizin beslenme sorunu çekmemesi için parklar, bahçeler ve merkeze uzak noktalarda mama dagitimini sürdürüyor.

Baskan Çerçioglu: Vatandaslarimiz evlerinin önüne bir kap su ve bir kap mama birakmasini rica ediyoruz

Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskani Özlem Çerçioglu, “17 günlük tam kapanma sürecinde 17 ilçemizde can dostlarimizin beslenme sorunu çekmemesi için veterinerlerimizin kontrolünde ekiplerimiz görev basinda. Kent merkezindeki beslenme noktalarina düzenli olarak mama birakiyoruz. Bunun yaninda merkeze uzak noktalardaki can dostlarimiza ekiplerimiz düzenli olarak ulasiyor. Duyarli vatandaslarimiz da desteklerini hiç eksik etmiyorlar. Sicak yaz günleri de yaklasirken vatandaslarimiz evlerinin önüne bir kap su ve bir kap mama birakmasini rica ediyoruz.” dedi.

|