ANADOLU AJANSI'NDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Önceki gün 101. yaşını kutlayan Anadolu Ajansı'nın (AA) Aydın Temsilcisi Ferdi Uzun, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: 08.04.2021

Önceki gün 101. yasini kutlayan Anadolu Ajansi'nin (AA) Aydin Temsilcisi Ferdi Uzun, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nu makaminda ziyaret etti. Ziyarette Uzun, Baskan Çerçioglu'na bu yil ajansin Türkiye'de ilk kez çikardigi "100 Yillik Türkiye" kitabini ve her yil düzenli olarak yayimladigi almanagi armagan etti.

AA'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihiyle özdes oldugunun altini çizen Baskan Çerçioglu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatiyla 6 Nisan 1920'de kurulan ajansin Türkiye basin tarihinde köklü bir geçmisinin oldugunu söyledi. Baskan Çerçioglu, almanak ve "100 Yillik Türkiye" kitabi için Ferdi Uzun'a tesekkür ederek Anadolu Ajansi'nin 101. yildönümünü kutladi.