BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KOÇARLI’NIN ALTYAPISINI YENİLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı’da yapımı devam eden 18 km uzunluğundaki kanalizasyon hattı çalışmasına hızla devam ediyor. Başkan Çerçioğlu, “Koçarlı’ya yatırımlarımızı sürdüreceğiz.” dedi.
Haber Tarihi: 07.04.2021
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi kentin altyapi ihtiyacina Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) araciligiyla kalici çözümler sunuyor. Kentin altyapisina milyonlarca liralik yatirimlar yapan Büyüksehir Belediyesi, Koçarli’daki çalismalarini sürdürüyor.

Koçarli Kismi Kanalizasyon Yapim Isi ile birlikte yaklasik 18 km’lik hattin yapim çalismasi geçtigimiz aylarda baslamisti. ASKI ekiplerinin planli ve hizli bir sekilde sürdürdügü çalisma mahalle mahalle ilerliyor.

5 Milyon TL’lik yatirim

Önceki yillarda ASKI’nin çalismasiyla önemli bir kismi tamamlanan kanalizasyon hatti, bu defa 5 milyon TL’yi bulan yatirim ve yaklasik 18 km uzunlugundaki çalismayla Koçarli’nin kanalizasyon hattinin çok önemli bir kismi Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilmis olacak. 18 km’lik bu yeni hat çalismasinda genis çapli ve uzun ömürlü kanalizasyon borulari kullaniliyor. Ayrica çalismalar kapsaminda 454 adet muayene bacasi ile 895 adet parsel bacasi yapilacak.

Baskan Çerçioglu: Koçarli’ya yatirimlarimizi sürdürecegiz

Hizmet odakli belediyecilik anlayisiyla Koçarli’ya bugüne kadar yapilan 78 milyon TL’lik yatirim yaptiklarini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Koçarli’nin altyapina büyük yatirimlar yaptik ve yaklasik maliyeti 5 milyon TL olan bu yatirimla da çalismalarimiza devam ediyoruz. Vatandaslarimizin talepleri ve kentin ihtiyaçlari dogrultusunda Koçarli’ya yatirimlarimizi sürdürecegiz.” dedi.

|