BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SULTANHİSARLI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi katılımcı belediyecilik anlayışıyla, hızlı ve etkin çalışma planı için düzenlediği muhtar toplantılarını Sultanhisar ilçesi ile sürdürdü.
Haber Tarihi: 07.04.2021
|

Atça Kültür Merkezi’nde gerçeklesen toplantiya ABB Baskanvekili Baris Altintas, Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, ASKI Genel Müdürü Hakan Olkaç, Fen Isleri Daire Baskani Ufuk Serdar Özmen ve CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir katildi.

Toplantida Büyüksehir Belediyesi’nin Sultanhisar’da yaptigi ve yapilmasi planlanan hizmetler konusunda muhtarlara kapsamli bilgilendirme yapildi. Muhtarlar bu toplantida mahalleleri ile ilgili tüm talep ve önerilerini ifade etti. Bu talep ve önerileri tek tek not eden Büyüksehir Belediyesi temsilcileri, aninda bilgilendirme yaptiktan sonra öneriler belirli bir is plani ile takvime baglandi. Gerekli çalismalarin muhtarlarla koordineli sekilde yapilacagini belirten Büyüksehir temsilcileri, Sultanhisar Belediyesi ile birlikte hizmetleri tek tek yapacaklarini ifade ettiler.

Baskanvekili Altintas “Mahallelerin yolundan suyuna, tabelasindan sosyal yardimina varana kadar her meselede istisarede buluyoruz”

ABB Baskanvekili Baris Altintas çözüm odakli çalisma anlayisi ile ilçe ilçe tüm muhtarlar ile bir araya geldiklerini belirterek, “Büyüksehir Belediyesi olarak neler yapacagimizi anlatiyoruz muhtarlarimiz da taleplerini iletip, önerilerini ve fikirlerini sunuyorlar. Mahallelerin yolundan suyuna, tabelasindan sosyal yardimina varana kadar her meselede istisarede buluyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlari konusunda öncelikli olanlari da yine muhtarlarimiz ile belirlemis oluyoruz. Bugün Sultanhisar’da yaptigimiz toplantiya Belediye Baskanimiz Osman Yildirimkaya’da eslik etti. Büyüksehir ve Sultanhisar belediyelerimiz muhtarlarimizla koordineli sekilde hizmetleri yerine getirecektir. Toplantimiza katilarak degerli görüs ve önerilerini bizlerle paylasan muhtarlarimiza çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Sultanhisarli muhtarlar dogrudan bilgilendirme ve hizli çözüm için gelistirilen bu toplantinin düzenlenmesinden dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

|