DALAMA MUHTARI GÜNGÖR: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN TÜM OLANAKLARI SAĞLANDI

Dalama Mahallesi'nde Eski Tarımsal Sulama Kuyusu Yeniden Faaliyete Geçirildi
Haber Tarihi: 06.04.2021
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) su kaynaklarinin verimli kullanilabilmesi için çalismalarini sürdürüyor.

Efeler'inDalama Mahallesi'nde 10 yildir kullanilmayan tarimsal sulama kuyusunu tekrar faaliyete geçirmek isteyen mahallelilerin talebi aninda yerine getirilirken, tarimsal sulama kuyusunda kompresör ile bakimi yapildi.

Bu yil Aydin genelinde iki kez verilecek olan sulama suyu konusunda sikinti yasanabilecegini öngören mahalle muhtari Oktay Güngör, 10 yildir kullanilmayan tarimsal sulama kuyusunun tekrar faaliyete geçmesi için Büyüksehir Belediyesi'ne basvururken muhtarin bu talebe aninda karsilik buldu. ASKI'nin yüksek basinçli kompresör araciyla kuyuda bakim çalismalarina baslandi. Kuyu, gerekli çalismalar yapildiktan sonra mahallelilerin hizmetine sunulacak.

Yapilan çalisma için çok mutlu olduklarini ifade eden muhtar Oktay Güngör, "Su kuyusunun yillardir biriken atiklardan temizlenip tekrar faaliyete geçirilmesi talebimizi Aydin Büyüksehir Baskani Özlem Çerçioglu'na ve baskanvekili Baris Altintas'a ilettik. Bize hemen geri dönüs yaptilar, kuyuyu temizletmeye basladilar ve Büyüksehir Belediyesi'nin tüm olanaklarini sagladilar. Basta Özlem Baskan olmak üzere emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum" dedi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskanvekili Baris Altintas mahallede incelemelerde bulunurken, Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman vatandaslarin taleplerini yerine getirmeye devam edeceklerini söyledi.

|