AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EFELER’İN MUHTARLARI İLE BİR ARADA

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Barış Altıntaş ilçe ilçe sürdürdüğü muhtar görüşmelerini Efeler ile devam etti.
Haber Tarihi: 02.04.2021
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Baris Altintas ilçe ilçe sürdürdügü muhtar görüsmelerini Efeler ile devam etti.

Önceki aylarda da gruplar halinde tüm Efeler muhtarlari ile toplanti yapip muhtarlarin görüs ve önerilerini dinleyen Baris Altintas, Büyüksehir Belediyesi’ni hizmetlerini anlatmisti.

Efeler’i Büyüksehir hizmetleri ile karis karis hizmetle bulusturmak için muhtarlarla koordine içinde olan Baskan Vekili Baris Altintas, CHP Büyüksehir Meclis Üyesi Adnan Bosnali ile birlikte son olarak Isikli Kadiköy, Kuyulu,Sevketiye ve Kardesköy mahalle muhtarlarini ziyaret etti.

Baskan Vekili Altintas: Muhtarlarimiz ile birlikte basaracagiz

Isikli ziyaretinde Efeler Muhtar Dernegi yönetimi ile de bir araya gelen Altintas, katilimci belediyeciligi önemsediklerini ve özellikle muhtarlarin görüslerinin önemine vurgu yaparak, “Tüm ilçelerimizde muhtarlarimiz ile bir araya gelip taleplerini tek tek not alip, bir is takvimi olusturuyoruz. Efelerli muhtarlarimiz ile aylar öncesinde bunu yapip önemli sonuçlar elde ettik. Planladigimiz hizmetlerin sürecini muhtarimiz ile birlikte takip ediyoruz. Efeler’e bugüne kadar Büyüksehir Belediyemizin421 milyon lira yatirimi var. Elbette daha fazlasini yapmaya devam edecegiz. Bunu da muhtarlarimiz ile birlikte basaracagiz” dedi.

|