CUMHURBAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER BAŞKANLIĞI'NDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Raportörü Baki İlgün başkanlığındaki bir heyet, bu yıl 8 etap üzerinden koşulup Kuşadası'nda son bulacak olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'yla ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 05.03.2021
|

Cumhurbaskanligi Idari Isler Baskanligi Raportörü Baki Ilgün baskanligindaki bir heyet, bu yil 8 etap üzerinden kosulup Kusadasi'nda son bulacak olan Cumhurbaskanligi Bisiklet Turu'yla ilgili görüs alisverisinde bulunmak üzere Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nu ziyaret etti.

Ziyarette Türkiye Belediyeler Birligi Genel Sekreter Yardimcisi Kayhan Özüm, Destek Hizmetleri Müdürü Ibrahim Azak, CEO Event görevlisi Ömer Faruk Besli ve Tur Koordinatörü Mustafa Ipek de hazir bulundu. Ziyarette Ilgün, Baskan Çerçioglu'na Cumhurbaskanligi Bisiklet Turu'na verdigi desteklerden dolayi tesekkür etti. Baskan Çerçioglu, yarismanin son etabinin Aydin'da yapilacak olmasindan dolayi mutluluk duyduklarini söyledi.

|