DİDİMLİ MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Yakın zamanda dernekleşen Didimli muhtarlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 04.03.2021

Yakin zamanda derneklesen Didimli muhtarlar, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na makaminda nezaket ziyaretinde bulundu. Didim Muhtarlar Dernegi Baskani Filiz Atabay Soydemir önderliginde gerçeklestirilen ziyarette, Baskan Çerçioglu muhtarlara çalismalarinda basarilar diledi.

Ziyareti dernek olarak Didim'in tüm muhtarlari adina gerçeklestirdiklerini ifade eden Soydemir, Büyüksehir Belediyesi tarafindan Didim'e yapilan yatirimlar ve kendilerine verilen destekler için Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti. Dernegin Didimli muhtarlara hayirli olmasi temennisinde bulunan Baskan Çerçioglu ise, Aydin'in tüm ilçelerinde muhtarlarla koordineli olarak çalismaya devam edeceklerinin altini çizdi.