BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DİJİTAL FUARDA AYDIN’I TANITIYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DİJİTAL FUARDA AYDIN’I TANITIYOR
Haber Tarihi: 26.02.2021
|

Turizm sektörü paydaslarini her yil bir araya getiren Travel Turkey Izmir Fuari, pandemi nedeniyle bu yil sanal ortamda yapiliyor. Izmir Büyüksehir Belediyesi ev sahipliginde yapilan fuarda Aydin Büyüksehir Belediyesi (ABB) de yerini aldi.

Türkiye’de turizm sektörünün ilk sanal fuari olan ve bu yil 25-27 Subat tarihleri arasinda gerçeklesen 14.Travel Turkey Izmir Digital Fuari, dünyanin dört bir yanindan turizm profesyonellerini ayni ortamda bulusturdu. Büyüksehir Belediyesi de fuarda sanal standini açarak konusunda uzman personeli ile sektör temsilcileriyle ve diger belediyelerden uzmanlarla online görüsmeler yapiyor. Bu görüsmeler araciligiyla hem Büyüksehir Belediyesi’nin deneyimleri paylasiliyor hem de katilimcilara Aydin’in tanitimi yapiliyor.

Turizm sektöründeki yenilikleri takip etmek, sektör profesyonelleri ile ayni platformda bir araya gelerek dünya turizm piyasasinin nabzini tutup sektördeki degisikliklere kenti adapte edebilmek amaciyla görüsmeler yapan Büyüksehir Belediyesi, ayni zamanda Aydin’in cografik ve kültürel degerlerini de sektör temsilcilerine tanitiyor.

Baskan Çerçioglu: Pandemi sonrasini planliyoruz

Aydin’in deniz-günes-kum turizminin yani sira kültür, doga, gastronomi gibi farkli alanlarda da büyük bir turizm potansiyeli tasidigini ifade eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, bu potansiyeli dogru bir sekilde degerlendirebilmek için çalismalara devam ettiklerini söyledi. Baskan Çerçioglu Travel Turkey Izmir Dijital Fuari’nda da yer alarak Aydin'in tasidigi potansiyeli bu platformu kullanacak herkese tanitmayi amaçladiklarini belirtirken "Pandeminin en fazla etkiledigi sektörlerden birisi de turizm sektörü oldu. Bizler simdiden pandemi sonrasinin planlamasini yapip, normale dönüsle birlikte hizli bir sekilde Aydin'in turizm potansiyelini en dogru sekilde degerlendirmek istiyoruz. Bunun için de her platformda yer alacagiz" ifadelerini kullandi.

Ziyaretçiler ttidigital.izfas.com.tr web adresi üzerden kayit yaptirarak fuara katilabiliyor.

|