AYDINLI MÜZİSYENLERE BÜYÜKŞEHİR'DEN DESTEK

Sosyal belediyecilik anlayışı ile farklı toplumsal gruplara desteklerde bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde eğlence işletmelerinin kapalı olmasından dolayı işsiz kalan müzisyenleri de unutmadı.
Haber Tarihi: 04.02.2021
|

Sosyal belediyecilik anlayisi ile farkli toplumsal gruplara desteklerde bulunan Aydin Büyüksehir Belediyesi, pandemi döneminde eglence isletmelerinin kapali olmasindan dolayi issiz kalan müzisyenleri de unutmadi.

Sosyal Isler Daire Baskanligi tarafindan tespit edilen kisilere ulasan Büyüksehir Belediyesi, müzisyenlere destekte bulundu. Aydin Müzisyenler Dernegi'nde (AYMUDER) bir araya gelerek açiklama yapan müzisyenler Baskan Özlem Çerçioglu’na, desteklerinden dolayi tesekkür etti.

'BU SOGUK GÜNLERDE SICAK BIR SÜRPRIZ OLDU'

Sahnelere bir an önce kavusmayi beklediklerini ve isletmelerin kapali olmasindan dolayi bu süreçte geçim sikintisi çektiklerini belirten AYMUDER Baskani Murat Akyüzlü, “Bizler zaten, yilin çok az bir zamaninda cemiyetlerden ekmek paramizi kazanip, onunla idare etmeye çalisan insanlariz. Korona nedeniyle alinan kisitlama kararlari pek çok kesimi oldugu gibi bizleri de etkiledi. Ayrica, yüzde kaç oldugunu bilemedigimiz enflasyon artisi yüzünden de, evlerimize ekmek götürmek imkânsiz hale geldi. Bu soguk günlerde sicacik bir 'Topuklu Efe' sürprizi geldi, mutlu olduk. Bu zor günlerde bizleri unutmayip destekte bulunan Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na, tesekkür ediyoruz; Allah razi olsun” dedi.

|