BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞTI VATANDAŞLAR YAYLADA KAR KEYFİ YAŞADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, vatandaşlar da karın keyfini çıkarmak için Paşa Yaylası’na akın etti.
Haber Tarihi: 29.01.2021
|

Doganin büyüleyici beyaz örtüsü olan kar, Aydin’in ormanlar ile bulustu ve keyfine doyum olmayan görüntüler ortaya çikardi. Etkisini hissettiren soguklar ile birlikte kis aylarinda beklenen kar yagisi; Aydin’in birçok ilçesinde etkisini gösterdi.

Aydinlilarin ugrak yeri olan Pasa Yaylasi da karin etkisi altinda kaldi. Aydin Büyüksehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, vatandaslarin kar yagisindan olumsuz etkilenmemesi için hazirlikli olarak bekleyen araçlari ile Aydin’in pek çok noktasinda oldugu gibi yogun kar yagisi olan Pasa Yaylasi’nda da çalismalarini sürdürüyor. Kar küreme ve tuzlama çalismalarini 24 saat boyunca sürdüren Büyüksehir ekipleri, ulasimda herhangi bir aksaklik yasanmasina müsaade etmedi. Kar yagisi ile birlikte Pasa Yaylasi’na akin eden vatandaslar, beyaz örtünün keyfini çikardi. Karla birlikte olusan büyüleyici görüntü kadar etkileyici bir baska görüntü de çocuklarin karla oynarken ki mutluluguydu.

Vatandaslar Pasa Yaylasi’nda Büyüksehir Görev Basinda

Kusadasi’ndan geldiklerini belirten bir vatandas, “Kar gören masum Kusadalilar olarak buradayiz. Büyüksehir’in tuzlama ve kar küreme çalismalariyla buraya sorunsuz çikabildik” seklinde bilgi verirken bir baska vatandas, “Çocuklarla birlikte karin keyfini çikarmak, sucuk ekmek yapmak için geldik. Büyüksehir çalisiyor, Özlem ablamizi seviyoruz.” dedi. Çocuklariyla birlikte karin keyfini çikartan bir baska vatandasta duygularini su sekilde ifade etti; “Aydinimiza kar yagdigi için çok mutluyuz, bizde artik kar sevincini yasiyoruz” dedi ve Büyüksehir’in çalismalarindan memnun olduklarini ifade ederek, “Baskanimiz 7/24 her daim yanimizda” ifadelerini kullandi.

Büyüksehir Belediyesi’nden yapilan açiklamada vatandaslarin her türlü ihtiyaçlari için 444 40 09 numarali Hizli Çözüm Merkezi’ni arayabilecegi bilgisi verildi.

|