AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINA SÜRDÜRÜYOR

Aydın beyaza bürünürken ulaşımın aksamaması için çalışmalar devam ediyor
Haber Tarihi: 28.01.2021
|

Aydin'in birçok ilçesinde dün geceden itibaren siddetli kar yagisi görülürken Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin hazirda bekletilen karla mücadele ekipleri ulasimin sorunsuz saglanmasi için kapanan yollarda çalismalarina devam ediyor. Çalismalara kar yagisinin baslamasiyla birlikte baslanirken Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, araçlariyla yola çikacak vatandaslarin gerekli tedbirleri almalari konusunda uyardi.

Geciken yagislarla birlikte kuraklik tehlikesi ortaya çikarken olasi kurakligin yasanmamasi için gerekli olan ve beklenen kar yagisi Aydin'da devam ediyor. Kar yagisi özellikle Buharkent, Bozdogan, Çine, Nazilli, Karacasu, Kösk, Koçarli, Kuyucak, Söke, Sultanhisar ve Yenipazar ilçelerinde etkisini gösterirken Büyüksehir Belediyesi'nin kis mevsiminde yasanabilecek olasi olumsuzluklarina karsi hazirda beklettigi ekipler de gece saatlerinde mesailerine basladi. Diger taraftan çalismalar Pasa Yaylasi'nda da sürdürülüyor.

Ekipler, etkisini gösteren kar yagisina karsi yollarin açik kalmasi ve ulasimin aksamamasi için yogun çaba sarf ederken açilan yollarda buzlanma tehlikesine karsi da tuzlama çalismasi yapiliyor.

Baskan Çerçioglu: Çalismalarimiz sürüyor

Yola çikacak vatandaslarin olasi olumsuzluklara karsi gerekli tedbirleri alarak yola çikmalari konusunda uyarisini yineleyen Baskan Çerçioglu, ekiplerin 24 saat esasina göre çalismaya devam edeceklerini söyledi. Baskan Çerçioglu, vatandaslarin her türlü ihtiyaçlari için Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin "Hizli Çözüm Merkezi" olan 444 40 09 numarali hattini arayabileceklerini hatirlatti.

|