BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAR YAĞIŞI VE BUZLANMAYA KARŞI HAZIRLIKLARINI YAPTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi il genelinde olası kar yağışına karşı 28 iş makinesi, 5 tuzlama ekibi ve 500 ton tuz stoku ile karla mücadele hazırlığını yaptı.
Haber Tarihi: 14.01.2021
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi olumsuz hava kosullarina karsi ekiplerini hazir hale getirdi.

Vatandaslarin günlük yasaminda aksama yasanmamasi için önlemlerini alan Büyüksehir Belediyesi, 28 araciyla karsi yagisi ve buzlanmaya karsi tedbirlerini aldi.

Aydin ili ve sinirlari içerisinde bugün baslayan ve hafta sonu devam etmesi beklenen kar yagisi ve don olaylarinin olumsuzluklarini en aza indirmek için Büyüksehir ekipleri; 12 ilçede, 28 is makinesi, 5 tuzlama ekibi ve 500 ton tuz stoku ile hazirliklarini yapti.

Kar yagisi ve buzlanmanin yogun olmasi beklenen yüksek rakimli noktalarda, yol güvenligini saglamak için hazir bulunacak olan ekipler, 24 saat esasina göre görev basinda olacak.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskani Özlem Çerçioglu, kar ve buzlanmanin yollarda olusturabilecegi olumsuz sartlara karsi, Büyüksehir ekiplerince yol güvenligini saglamak için tedbirlerin alindigini belirtti. Baskan Çerçioglu gizli buzlanma ve kar yagisi nedeniyle kazalarin yasanmamasi için sürücülere dikkatli olmasi konusunda çagrida bulundu.

|