BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN NAZİLLİ’DE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

Aydın Büyükşehir Belediyesiekipleri Nazilli’de dükkanlarda ve toplu kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yaptı.
Haber Tarihi: 12.01.2021
|

Koronavirüs salginin ilk günlerinden bu yana sahada dezenfekte hizmetlerini sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi, çalismalarina ilçe ilçe devam ediyor.

Aydin’in dört bir yaninda dezenfeksiyon çalismalarini sürdüren Büyüksehir Belediyesi ekipleri özellikle vatandaslarin toplu olarak kullandigi sosyal alanlarinda çalismalarini sürdürüyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne bagli mobil dezenfekte ekipleri Nazilli’de sahaya inerek elin degdigi neredeyse her yeri dezenfekte etti. Basta toplu kullanim alanlari olmak üzere, çarsilarda yer alan dükkânlar, banklar ve bankamatikler hijyenik hale getirdi.

Nazilli’de yapilan dezenfekte çalismalarindan memnun olan esnaf ve vatandaslar, Büyüksehir’in hizmetleri için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Büyüksehir’in dezenfekte çalismalari sürüyor

Mobil dezenfekte ekipleri sokak sokak gezerken, Büyüksehir’in il genelindeki dezenfekte istasyonlarinda da binlerce araç dezenfekte isleminden geçirildi. Taksiler ve dolmuslar basta olmak üzere toplu tasima araçlari düzenli olarak bu istasyonlardan yararlanmayi sürdürüyor. "Piril Piril Aydin" parolasiyla çalisan Büyüksehir ekipleri, tazyikli su ile her gün onlarca duragi temizliyor. Talepte bulunan kamu kurum ve kuruluslari da Büyüksehir ekipleri tarafindan dezenfekte ediliyor.

|