AYDINLILAR HALK EGE ETİ ÇOK SEVİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bir iştiraki olan Halk Ege Et, kaliteli hizmeti ve ürünleriyle Aydınlıların ve İzmirlilerin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 08.01.2021
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin bir istiraki olan Halk Ege Et, kaliteli hizmeti ve ürünleriyle Aydinlilarin ve Izmirlilerin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Alisveris yapmaya gelen vatandaslar subelerin önünde uzun kuyruklar olustururken, vatandaslar Halk Ege Et'ten alisveris yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarini söyledi.

Uzun yillardir Aydin merkezde yasayan Ahmet Nazif Taner, Baskan Çerçioglu'nun hayata geçirdigi projelerle Aydin'da birçok seyin degistigini ifade ederken "Özellikle Halk Ege Et ve Halk Ekmek gibi projelerle halkin yararina hizmetler öne çikiyor" dedi. Kendisinin de özellikle Halk Ege Et'ten alisveris yaptiginin altini çizen Taner, "Kendi bütçeme baktigimda ve çevremdeki insanlarla konustugumda alim gücümüzün gitgide düstügünü görüyoruz. Halk Ege Et gibi ekonomik ve kaliteli ürünler sunan yapilar vatandaslari destekliyor. Böylesi projeler fazlasiyla vatandasin yararina. Bence bütün belediyeler Halk Ege Et benzeri projeleri hayata geçirmeli" ifadelerini kullandi.

Halk Ege Et halk yararina

Alisverisini Halk Ege Et'ten yapan Aydinli Cem Tosun, "Çok memnunuz, magazalar çok hijyenik. Bunun yani sira güvenilir oldugu için Halk Ege Et'ten alisveris yapiyoruz. Halk Ege Et projesi Aydinimiza çesitlilik katip tekellesmeyi önlüyor. Rekabet ortami olusuyor, bu da biz tüketicileri yararina oluyor" seklinde konustu.

Halk Ege Et'ten her hafta alisveris yapan Ismail Dinç "Çogunlukla et ve süt ürünleri aliyorum. Denetimleri daha iyidir diye güvendigim için Halk Ege Et'ten yillardir alisveris yapiyorum. Yillardir da herhangi bir sikinti yasamadim. Çocuklarim için süt aliyorum, yogurt yapiyoruz. Halk Ege Et, halk için yapilmis güzel bir uygulama" ifadelerini kullandi.

Baskan Çerçioglu: Vatandaslarimiza tesekkür ederiz

Halk Ege Et'le kaliteli, ekonomik, hijyenik yerli eti tüketicilerle bulusturmak için yola çiktiklarinin altini çizen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, "Bu hedeflerimizden hiçbir sapma göstermeden hep daha iyisini yapmaya çalisiyoruz. Alisverislerini Halk Ege Et'ten yapan vatandaslarimizin duyduklari güvene tesekkür ederiz. Halk Ege Et 2021 yilinda da daha iyisini yapmaya devam edecek" dedi.

|