BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KUŞADASI’NDA KAPSAMLI DEZENFEKTE ÇALIŞMASI YAPTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi dezenfekte ekipleri dört bir koldan Kuşadası’nda çalışma yaptı. Duraklar, banklar, sokaklar ve caddeler dezenfekte edildi.
Haber Tarihi: 07.01.2021
|

Pandemi sürecinde uzmanlarin maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine uyulmasi yönündeki israrli mesajlari sürerken, koronavirüs’e karsi ilk günden bu yana kapsamli olarak çalismalar yürüten Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin de dezenfekte çalismalari devam ediyor.

Büyüksehir ekipleri Kusadasi’nda kapsamli bir dezenfeksiyon çalismasi yapti. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne bagli mobil ekipler, toplu kullanim alanlarinda olan dükkanlari, taksi duraklari ile park ve sahil seridindeki banklari dezenfekte etti. Cadde ve yollarda ise hijyen araçlari çalisma yapti.

Taksiler ve dolmuslar dezenfekte ediliyor

Her gün onlarca taksi ve dolmus Büyüksehir’in dezenfekte istasyonuna geliyor ve dezenfekte isleminden geçerek yolculari için daha güvenli ulasim sagliyor.

Duraklar basinç su ile temizleniyor

Vatandaslarin siklikla kullandigi alanlardan biri olan duraklarda, dezenfekte çalismalari kapsaminda düzenli olarak temizleniyor. Basinçli su kullanilan temizlik çalismasinda duraklar ve çevreleri piril piril yapiliyor.

Baskan Çerçioglu:Tüm alanlarda titizlikle çalismalarimizi sürdürüyoruz

Temizlik ve dezenfekte çalismalarinin kent genelinde araliksiz olarak sürdürüldügünü belirten Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskani Özlem Çerçioglu, “Toplu tasima araçlari, sosyal kullanim alanlari ve dükkanlar basta olmak üzere tüm alanlarda titizlikle çalismalarimizi sürdürüyoruz. Toplum sagligini korumak için Büyüksehir Belediyesi daima görev basindadir” dedi.

|