AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VİTAMİN DESTEĞİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi çiftçilerin üretim gücünü arttırmak ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak için mandalina satın aldı.
Haber Tarihi: 07.01.2021
|

Üretimdeki girdi maliyetlerinin yüksek olmasi ve mahsullerin piyasada degerinin altinda alim yapilmasi çiftçilerin yasadigi sorunlarin basinda geliyor. Aydin Büyüksehir Belediyesi son zamanlarda sorunlar yasayan mandalina üreticileri destek olmak için harekete geçti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi bölgedeki üreticilerden mandalina satin aldi. Tonlarca mandalina paketler haline getirilerek Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi’nca belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere dagitilacak.

Özellikle kis aylarinda bagisikligi güçlendirmek ve hastaliklara karsi direnci arttirmak için uzmanlar tarafindan önerilen C vitamini degeri yüksek meyvelerden biri olan mandalina, Büyüksehir Belediyesi ekipleri tarafindan ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine teslim edilecek. Her türlü konuda Büyüksehir Belediyesi’nden destek aldiklarini belirten vatandaslar Baskan Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

|