BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: TÜM ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Çerçioğlu akülü tekerlekli sandalyesi teslim edilirken kendisine teşekkür etmek isteyen engelli vatandaşla görüntülü görüştü
Haber Tarihi: 07.01.2021
|

Yaklasik 2,5 yil önce geçirdigi trafik kazasi sonucu agir yaralanan ve o günden bu yana felçli olarak hayata tutunan Murat Bozkurt'un akülü tekerlekli sandalye talebini Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu yerine getirdi. Bozkurt'un akülü tekerlekli sandalyesi teslim edilirken Baskan Çerçioglu'na bizzat tesekkür etmek istemesini Aydin Büyüksehir Belediye Baskanvekili Baris Altintas görüntülü görüsme yaparak sagladi. Bozkurt mutlulugunu Baskan Çerçioglu'yla paylasirken, Baskan Çerçioglu "Her zaman yaninizdayiz, tüm taleplerinizi yerine getirecegiz" dedi.

Akülü sandalyesinin aküsü bittigi için uzun zamandir disariya çikip gezemeyen felçli Murat Bozkurt'un yardimina Baskan Çerçioglu kostu. Akülü araci Baskanvekili Altintas tarafindan teslim edilen Bozkurt, Baskan Çerçioglu'na bizzat tesekkür etmek istedi. Bozkurt'un bu talebini geri çevirmeyen Baskanvekili Altintas, Baskan Özlem Çerçioglu'nu görüntülü arayarak Bozkurt ile Baskan Çerçioglu'nu konusturdu. Karsisinda Baskan Çerçioglu'nu görünce çok heyecanlanan Bozkurt, yeni tekerlekli sandalyesi için tesekkür etti. Bozkurt, Baskan Çerçioglu'yla daha önce de görüstügünü söylerken Baskan Çerçioglu kendisini hatirladigini ifade edip saglikli günler diledi.

Baskan Çerçioglu, Bozkurt'a kendi telefon numarasini da vererek bir ihtiyaci olursa arayabilecegini söyledi. Baskanvekili Altintas, Bozkurt'un tekerlekli sandalyesine binmesine yardimci olurken, Bozkurt uzun zaman sonra tekerlekli sandalyesiyle kendi basina disariya gezintiye çikti.

|