AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OTOBÜS DURAKLARINI KENDİSİ İMAL EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri Aydın genelinde kullanılan durakları imal etmeye başladı.
Haber Tarihi: 05.01.2021
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Ulasim Dairesi Baskanligi ekipleri Aydin genelinde kullanilan duraklari imal etmeye basladi. Yapilmaya baslanan imalatla büyük oranda tasarruf edilmeye baslanirken, ekipler trafik isaretlerini de daire baskanliginin bünyesinde standartlara uygun olarak kendileri üreterek bir baska konuda daha tasarruf sagliyor.

Aydin genelinde can ve mal güvenliginin saglanmasi, trafigin güvenli akmasi için geceli gündüzlü çalisan Ulasim Dairesi Baskanligi ekipleri, bir taraftan da gerekli materyalleri daire baskanligi bünyesinde imal ederek büyük oranda tasarruf sagliyor. Ekipler Aydin genelinde kullanilan otobüs duraklarinin imalatina da geçen aylarda basladi. Duraklar üç tip üretilirken duraklarin çiziminden montajina bütün süreci Ulasim Dairesi Baskanligi bünyesinde yapiliyor.

Diger taraftan Aydin genelinde kullanilan neredeyse tüm trafik isaretleri de yine Ulasim Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan imal ediliyor. Ekipler bir taraftan eskimis trafik isaretlerini yenilerken bir taraftan da ihtiyaç duyulan yeni isaretlerin imalatini yapiyor.

Baskan Çerçioglu: Vatandaslarimizin vergilerini dikkatli kullaniyoruz

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Büyüksehir Belediyesi'nin birçok alanda üretim yaparak büyük bir tasarrufa imza attigini ifade ederken "Vatandaslarimizin vergilerini yine vatandaslarimiz için ve dikkatle kullaniyoruz, bunu da büyük bir sorumluluk olarak görüyoruz. Büyüksehir Belediyesi kendi bünyesinde yapabilecegi imalatlari her zaman kendisi yaparak tasarruf yoluna gitmistir. Benzer bir çalismayi standartlar uygun olarak ulasim ve trafik güvenligi alaninda da yapiyoruz" ifadelerini kullandi.

|