AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ORTAKLAR'DA CEMİYET ALANI YAPIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Germencik Ortaklar'da cemiyet alanı inşa ediyor. Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından başlanan cemiyet alanının inşaatı son hızla devam ediyor.
Haber Tarihi: 04.01.2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Germencik Ortaklar'da cemiyet alani insa ediyor. Fen Isleri Dairesi ekipleri tarafindan baslanan cemiyet alaninin insaati son hizla devam ediyor. Zemin insaati bitirilirken yapinin üst bölümünün yapimina baslandi. Cemiyet alaninin kisa süre içerisinde bitirilerek kullanima açilmasi planlaniyor.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu cemiyet alaninin Ortaklar'a simdiden hayirli olmasini dilerken, mahalleliler yapilan cemiyet alani için Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti. Baskan Çerçioglu "Büyüksehir Belediyesi Aydin'in her yerinde çalisiyor. Yeni yatirimlarimiza pandemi sürecinde de hiz kesmeden devam ediyoruz. Çalismalarimizla ilçelerimizin, mahallelerimizin taleplerini hizli bir sekilde yerine getiriyoruz" ifadelerini kullandi.