AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Koronavirüs salgınına karşı ilk önlem almaya başlayan kurumlardan olan Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde alınan önlemleri artırarak sürdürüyor.
Haber Tarihi: 04.01.2021
|

Koronavirüs salginina karsi ilk önlem almaya baslayan kurumlardan olan Aydin Büyüksehir Belediyesi, il genelinde alinan önlemleri artirarak sürdürüyor. Ekipler Aydin genelinde gece-gündüz çalisarak duraklar basta olmak üzere vatandaslarin bir araya gelmek zorunda olduklari her yeri dezenfekte ediyor.

Il genelinde tedbirler siki sikiya uygulanirken düzenli olarak yapilan çalismalarin yani sira vatandaslarin ve muhtarlarin talepleri de yerine getiriliyor. Büyüksehir Belediyesi'nin mobil dezenfeksiyon ekipleri il genelinde tüm duraklari dezenfekte ederken, Büyüksehir Belediyesi'nin sorumluluk alanindaki yollar da ilaçli suyla yikaniyor. Mobil dezenfeksiyon ekipleri, dükkânlari ve toplu kullanim alanlarini detayli olarak dezenfekte ederken yapilan çalismalar vatandaslarin da takdirini topluyor.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, salgin süresince alinan tedbirlerin siki sikiya uygulanacagini ifade etti. Baskan Çerçioglu, tedbirler kapsaminda vatandaslarin maske, mesafe ile temizlik kurallarina uymalari çagrisini yineledi ve Büyüksehir Belediyesi'nin 444 40 09 No'lu Hizli Çözüm Merkezi'nin vatandaslarin her türlü taleplerini yerine getirmek için 24 saat açik oldugunu hatirlatti.

|