AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KOÇARLI ESENTEPE'DE CEMİYET ALANI YAPIYOR

Bir taraftan koronavirüs pandemisiyle mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan da yapım işlerini sürdürüyor.
Haber Tarihi: 23.12.2020

Bir taraftan koronavirüs pandemisiyle mücadele eden Aydin Büyüksehir Belediyesi, bir taraftan da yapim islerini sürdürüyor. Fen Isleri Dairesi ekipleri tarafindan Koçarli'nin Esentepe Mahallesi'nde baslanan cemiyet alaninin insaati son hizla devam ediyor.

Insaatta öncelikle istinat duvarina baslanirken duvarin bitirilmesinin ardindan cemiyet alaninin yapimina geçilecek. Yapinin kisa süre içerisinde bitirilerek kullanima açilmasi planlaniyor.

Mahalleliler de yapilan cemiyet alani için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür ederken, Baskan Çerçioglu cemiyet alaninin mahalleye simdiden hayirli olmasini diledi. Baskan Çerçioglu "Büyüksehir Belediyesi Aydin'in dört bir tarafinda çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Yaptigimiz çalismalarla mahallelilerimizin taleplerini ivedilikle yerine getiriyoruz" ifadelerini kullandi.