AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınına karşı Aydın genelinde önlem almaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 18.12.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi koronavirüs salginina karsi Aydin genelinde önlem almaya devam ediyor. Aydin'in bütün ilçelerinde gece-gündüz dezenfeksiyon islemine devam eden ekipler, bugün de Söke'nin Bagarasi Mahallesi'nde kapsamli bir dezenfeksiyon çalismasi gerçeklestirdi.

Aydin genelinde alinan tedbirler siki sikiya uygulanirken düzenli olarak yapilan çalismalarin yani sira vatandaslardan ve muhtarlardan gelen talepler de degerlendiriliyor. Söke Bagarasi Mahallesi'nde mahalle muhtari Esat Arici'nin talebi üzerine genis bir dezenfeksiyon çalismasi yapildi. Mahallede yollar ilaçli suyla dezenfekte ediliyorken dükkânlar da Büyüksehir Belediyesi'nin mobil ekipleri tarafindan dezenfekte edildi.

Mahalle muhtari Arici, yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti. Arici "Büyüksehir Belediyesi'nden dün talepte bulunmustum, ekipler bugün gelerek mahallenin her yerini dezenfekte etti. Büyüksehir'den ne zaman bir talebimiz olsa hemen yerine getiriliyor. Baskanimiz Özlem Çerçioglu'ndan Allah razi olsun" seklinde konustu.

|