AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI 08.12.2020 TARİHLİ I. BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISININ ARALIK AYI 08.12.2020

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:306

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin Kasim Ayi Meclis Toplantisinin 12.11.2020 tarihli II. Birlesimine ait zabit özetinin kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:307

Karar: 5620 Sayili Kanunun Geçici 1. maddesinin 2. fikrasi geregince 1 adet geçici isçinin 2021 yilinda 12 ay süre ile çalistirilmasini teminen hazirlanan Vize Cetvelleri’nin vize edilmesine ve 5620 sayili Kanunun 3. Maddesi ile Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro Ilke ve Standartlarina Dair Yönetmeligin 24’ncü maddesi uyarinca mevsimlik ve kampanya isleri ile orman yanginlariyla mücadele hizmetlerinde bir mali yilda alti aydan az olmak üzere 2021 yili içerisinde geçici isçi çalistirilmasi için Büyüksehir Belediye Baskanina yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.