AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR, ASTİS’İN YOLLARI YENİLENİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi'ne bağlı ekipler Aydın Sanayi Ticaret İhtisas Sitesi’ndeki (ASTİS) yollarda parke taşı döşeme işlemi yaparak yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Tarihi: 17.12.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi'ne bagli ekipler Aydin Sanayi Ticaret Ihtisas Sitesi’ndeki (ASTIS) yollarda parke tasi döseme islemi yaparak yenileme çalismalarini sürdürüyor. Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi de 12 milyon liralik yatirimla ASTIS'in yagmur suyu altyapisini tamamladi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi kentin yollarini yenilemek için çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor.

Aydin’in altyapisina ve üstyapisina modern dokunuslar yaparak gelisen kentin ihtiyaçlarini karsilayan Büyüksehir ekipleri, ASTIS içerisinde ve çevresinde de çalismalarini sürdürüyor.

ASTIS’in yollari yenileniyor

Fen Isleri Daire Baskanligi'na bagli ekipler, ASTIS’te parke tasi döseme islemi yaparak yol yenilemesi yapiyor. Çalismada ayrica bordür tasi dösemesi yapilarak yol üstünden giden suyun, yagmur suyu kanallarina iletilmesi saglaniyor.

ASKI altyapiyi tamamladi, sira Fen Isleri'nde

ASKI tarafindan 12 milyon liralik yatirimla altyapisi tamamlanan yollardaki çalismalarin ilki, Konfeksiyoncular 2. Cadde’de basladi. Fen Isleri Daire Baskanligi, yol yenileme çalismalarinin ASTIS ve ona bagli yollarda devam edecegini bildirdi.