TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN SARI CİVCİVLERİNİ ÜCRETSİZ KULLANIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, büyük bir özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarının ulaşımını ücretsiz gerçekleştiriyor.
Haber Tarihi: 17.12.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, büyük bir özveriyle çalisan tüm saglik çalisanlarinin ulasimini ücretsiz gerçeklestiriyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nun Twitter hesabindan 22 Mart'ta "Toplum sagligi ve insan hayati için büyük bir özveriyle çalisan tüm saglik çalisanlarimiz yarindan itibaren sari civcivlerimizden ücretsiz olarak yararlanabileceklerdir. Bu zorlu süreçte gösterdikleri üstün gayretten dolayi her birine yürekten tesekkür ediyorum" ifadesiyle duyurdugu ücretsiz tasima o günden bugüne araliksiz sürdürülüyor.

Sadece doktor ve hemsirelere degil saglik kuruluslarinda tüm personele ücretsiz ulasim imkâni saglandigini söyleyen Baskan Çerçioglu, ayni uygulamanin eczane çalisanlari için de devam ettiginin altini çizdi.

Baskan Çerçioglu: Pandemi süresince tüm saglik çalisanlarini ücretsiz tasiyacagiz

Özellikle pandemi sürecinde çok yogun çalismak zorunda kalan saglik çalisanlarinin haklarinin ödenemeyecegini vurgulayan Baskan Çerçioglu, "Kendimizin ve sevdiklerimizin sagligini, hayatini emanet ettigimiz saglik çalisanlarimizla gurur duyuyoruz. Onlarin hayatlarini kolaylastirmak için her türlü destegi vermeye haziriz. Her kademede çalisan saglik çalisanlarimiz için pandeminin henüz basinda ücretsiz hale getirdigimiz Sari Civcivler pandemi süresince ücretsiz olacak" ifadelerini kullandi.

|