BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NAZİLLİ DALLICA’DA KAVŞAK ÇALIŞMASINI TAMAMLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, trafik akışının daha güvenli ve düzenli bir şekilde sağlanması, can ve mal kayıplarına neden olabilecek kazaların engellenebilmesi için çalışmalarına devam ediyor.
Haber Tarihi: 17.12.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, trafik akisinin daha güvenli ve düzenli bir sekilde saglanmasi, can ve mal kayiplarina neden olabilecek kazalarin engellenebilmesi için çalismalarina devam ediyor.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Ulasim Dairesi Baskanligi ve Fen Isleri Dairesi Baskanligi ekipleri il genelinde trafigi rahatlatacak çalismalar yapmayi araliksiz sürdürüyor. Ekipler son olarak Nazilli Dallica Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ile Atatürk Caddesi kesisiminde kavsak çalismasi gerçeklestirdi. Yatay ve düsey isaretlemeler yapilan kavsakta çalismalar kisa sürede tamamlanarak yol trafige açildi. Isabeyli yolu üzerinde oldugu için gün içinde yogun araç trafigi yasanan yolda yapilan bu çalismayla araçlarin asiri hizli gitmeleri engellendi ve yasanmasi muhtemel trafik kazalarinin da önüne geçilmis oldu.

MUHTAR UÇAR,”ÖZLEM BASKAN'A ÇOK TESEKKÜR EDIYORUM”

Mahalle içinde yer alan Fatih Sultan Mehmet Bulvari’nda trafigin her geçen gün daha da yogunlastigini söyleyen Dallica Mahalle Muhtari Mustafa Ali Uçar, “Aydin Büyüksehir Belediyesi’ne basvurumuz sonuç verdi ve çok güzel bir projeye imza atildi. Buradan basta Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na, Ulasim ile Fen Isleri dairesi baskanliklarina çok tesekkür ederim. Yapilan çalismayla bu noktada meydana gelebilecek kazalar en aza indirildi” dedi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin Dallica Mahallesi’nde yaptigi çalismalardan çok memnun oldugunu ifade eden muhtar Uçar, “Gerek sahsim, gerekse mahalle sakinleri olarak göreve basladigim günden bu yana yapilan çalismalardan dolayi çok memnunuz. Aldigimiz hizmetler saymakla bitmez. Insallah daha güzel hizmetlerle Dallica’yi güzellestirmeye ve gelistirmeye devam edecegiz. Özlem Baskanimizdan Allah razi olsun” diye konustu.

|