AYDIN'IN SULTANLARI'NDAN ÜST ÜSTE DÖRDÜNCÜ GALİBİYET

Aydın'ın Sultanları evinde konuk ettiği Sistem9 Yeşilyurt’a şans tanımazken galibiyet serisini 4'e çıkardı:3-2. Maçın özellikle son seti büyük bir heyecana sahne oldu.
Haber Tarihi: 06.12.2020

Aydin'in Sultanlari evinde konuk ettigi Sistem9 Yesilyurt’a sans tanimazken galibiyet serisini 4'e çikardi:3-2. Maçin özellikle son seti büyük bir heyecana sahne oldu.

Aydin Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, Misli.com Sultanlar Ligi'nin 21’inci haftasinda Mimar Sinan Spor Salonu’nda Sistem9 Yesilyurt’u konuk etti. Maça iyi baslayan konuk takim ilk seti 20 -25 önde tamamladi. Ikinci sette toparlanan Aydin’in Sultanlari, bu sette 25-23’lük üstünlük saglayarak skoru 1-1’de esitledi. Üçüncü seti ise Sistem9 Yesilyurt yakaladigi sayilarla 17-25 önde kapadi. Bu setten sonra oyuna daha fazla hâkim olan Aydin ekibi, dördüncü seti 25-9'lik skorla farkli kazanarak aldi. Büyük heyecana sahne olan uzatma setinde de rakibine sans tanimayan Aydin’in Sultanlari, bu seti 16-14 kazanarak maçi 3-2 noktaladi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, maç sonrasi büyük sevinç yasayan Aydin'in Sultanlari'ni tebrik etti.