AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN MAHALLELERE TESVİYE KÜREĞİ DESTEĞİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli'de başlanan pilot projeyle mahallelere tesviye küreği hibesinde bulundu.
Haber Tarihi: 04.12.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Nazilli'de baslanan pilot projeyle mahallelere tesviye küregi hibesinde bulundu. Mahalle muhtarlari, Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Baris Altintas tarafindan teslimleri yapilan tesviye küreklerinin mahallelerinin birçok ihtiyacini karsilayacagini ifade ederek Baskan Çerçioglu'na desteklerinden dolayi tesekkür etti.

Bag-bahçe yollarinin düzenlenmesinde, toprak kaymasi gibi afet durumlarinda yollarin hemen açilabilmesi için Nazilli'de baslanan pilot projeyle merkezden uzak 16 mahalleye tesviye küreklerinin teslimleri yapildi. Mahalle muhtarlarina tesviye küreklerini teslim eden Baskanvekili Altintas, mahallelere buna benzer destelerin devam edecegini ifade etti. Vatandaslarin hayatlarini kolaylastirmak için yeni projeler üretmeye devam edeceklerinin altini çizen Baskanvekili Altintas, mahalleliler için maliyetli olan bu küreklerin Büyüksehir Belediyesi tarafindan karsilandigini söyledi.

Muhtarlar ve vatandaslar memnun

Vatandaslarla birlikte muhtarlarin Büyüksehir Belediyesi'nin ve ASKI'nin hizmetlerinden büyük memnuniyet duydugunun altini çizen Simselli Mahalle Muhtari Mustafa Özcan "Bu tesviye küregi mahallemizin bir ihtiyaciydi. Agir is makinelerinin giremedigi yollarda bu küregi kullanacagiz" dedi. Mahallesinin birçok hizmet gördügünü söyleyen Özcan, yapilan hizmetler için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Eycelli Muhtari Ibrahim Kiliç "Tesviye küregine ihtiyacimiz vardi. Büyüksehir Belediyesi mahallemizin her türlü ihtiyacini karsiliyor" derken, Asagiörencik Muhtari Haydar Kirbas mahallelerine kanalizasyon dahil birçok hizmet getirildigini ifade etti. Kirbas, hizmetlerden dolayi çok mutlu olduklarini söyledi.

Çatak Mahallesi Muhtari Ismail Kiliç ise "Bütün vatandaslarimiz bu tesviye küreginden faydalanacak. Buna çok ihtiyacimiz vardi. Sag olsun, Özlem Baskanimiz talebimizi yerine getirdi" dedi.

|