Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı I. Birleşim Meclis Karar Özetleri

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISININ KASIM AYI 10.11.2020 TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No: 257
Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin Ekim Ayi Meclis Toplantisinin 15.10.2020 tarihli II. Birlesimine ait zabit özetinin kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:258
Karar: Güney Ege Kalkinma Ajansi’nin çikmis oldugu 2020 yili “Alternatif Turizm Altyapisi Mali Destek Programi” kapsaminda Kurumumuzca sunulacak ‘‘Alternatif Turizmin Yeni Rotasi Kirazli’’ isimli projede, Aydin Büyüksehir Belediyesini temsil ve ilzama, sözlesme yapmak ve gerekli tüm belgeleri imzalamak üzere Büyüksehir Belediye Baskanina yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:259
Karar: 5216 sayili Kanun ve Norm Kadro Ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelik geregi Kültür Varliklari Dairesi Baskanligi kurulmasina, Imar ve Sehircilik Dairesi Baskanligi’na bagli Koruma Uygulama ve Denetim Sube Müdürlügü’nün kaldirilmasina, Kültür Varliklari Dairesi Baskanligi bünyesinde Koruma Uygulama ve Denetim Sube Müdürlügü kurulmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:260
Karar: Karacasu Ilçesi Yenice Mahallesi, 103 parselde kayitli 7.320,00 m² yüzölçümlü metruk mezarlik vasifli tasinmazin Büyüksehir Belediyemiz adina, 99 parselde kayitli 1.600,00 m² yüzölçümlü tarla vasifli tasinmazin Karacasu Belediyesi adina tescil islemlerinin yapilmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:261
Karar: Aydin Büyüksehir Belediyemizin bagli kurulusu olan Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) Genel Müdürlügünün yatirim harcamalarinda kullanmak amaciyla Iller Bankasi A.S.’den kullanacagi Aydin Ili Germencik Ilçesi Mursalli Mahallesi Kanalizasyon Insaati isi için 3.500.000,00 (üçmilyonbesyüzbin) TL ile Aydin Ili Germencik Ilçesi Mursalli Mahallesi Içmesuyu ve Içmesuyu Paket Aritma Tesisi Insaati isi için 3.000.000,00 (üçmilyon) TL olmak üzere toplam 6.500.000,00 (altimilyonbesyüzbin) TL ek krediye iliskin düzenlenen kredi sözlesmelerinden kaynaklanan her türlü ödeme yükümlülügünü sözlesme hükümleri çerçevesinde yerine getirememesi ve/veya kredi teminatlarinin yetersiz kalmasi halinde Büyüksehir Belediyemizin Hazine ve Maliye Bakanligi ve/veya Banka tarafindan dagitilan yasal paylarinin mevzuattan kaynaklanan herhangi bir kesinti oranina bagli kalmaksizin tamamimin garanti olarak gösterilmesine ve konuya iliskin her türlü is ve islemlerin yürütülmesi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani’na yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:262
Karar: Aydin Büyüksehir Belediyemizin bagli kurulusu olan Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) Genel Müdürlügünün yatirim harcamalarinda kullanmak amaciyla Iller Bankasi A.S.’den kullanacagi Aydin Ili Buharkent Ilçesi Içmesuyu, Kanalizasyon, Yagmursuyu ve Atiksu Aritma Tesisi Insaati isi için 2.000.000,00 (ikimilyon) TL ek krediye iliskin düzenlenen kredi sözlesmelerinden kaynaklanan her türlü ödeme yükümlülügünü sözlesme hükümleri çerçevesinde yerine getirememesi ve/veya kredi teminatlarinin yetersiz kalmasi halinde Büyüksehir Belediyemizin Hazine ve Maliye Bakanligi ve/veya Banka tarafindan dagitilan yasal paylarinin mevzuattan kaynaklanan herhangi bir kesinti oranina bagli kalmaksizin tamamimin garanti olarak gösterilmesine ve konuya iliskin her türlü is ve islemlerin yürütülmesi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani’na yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.