ASKİ AYDIN’I MODERN ALTYAPI İLE DONATIYOR

Aydın’ın altyapısını büyük yatırımlar ile modern hale getiren ASKİ, kentin ihtiyaçları doğrultusunda hızlı ve etkin çalışmalarını sürdürüyor. ASKİ; Koçarlı, Çine, Bozdoğan ve Kuşadası’nda eşzamanlı olarak içme suyu ve yağmur suyu çalışması yapıyor.
Haber Tarihi: 25.11.2020
|

Gelisen kentin artan taleplerine, modern ve kalici çözümler sunarak cevap veren Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) kentin farkli noktalarinda eszamanli olarak çalismalarini sürdürüyor.

Aydin genelinde kalici çözümler üretmek için çalismaya devam eden ASKI ekipleri, Koçarli’nin Mersinbelen Mahallesi’nde yagmur suyu hatti yapimini gerçeklestiriyor. Kaliteli ve uzun ömürlü malzemelerle yapilan çalisma ile sorunsuz bir altyapinin temelleri atilmis oluyor.

Büyüksehir Belediyesi’nin Kusadasi’na yaptigi hizmetlerle de hizli ve etkin çalismalar vatandaslarin hizmetine sunuluyor. Altyapida gerçeklestirilen yatirimlar ise özellikle yaz aylarinda yogun nüfus artisi yasanan Kusadasi için önemle planlaniyor. ASKI, Saglik Caddesi’nde içme suyu hatti çalismasi ile Kusadasi’na kalici bir hizmet daha gerçeklestirmis olacak.

Vatandaslarin hayatini kolaylastiracak yatirimlarina devam eden ASKI; Çine ve Bozdogan’da da çalismalarini sürdürüyor. ASKI ekipleri, Çine’nin Doganyurt Mahallesi’nde ve Bozdogan’ninKoyuncular Mahallesi’nde içme suyu hatti yenileme çalismasi gerçeklestiriyor.

Baskan Çerçioglu: Arkadaslarimiz özveri ile çalisiyor

Yapilan çalismalarin Aydin’in gelecegine yönelik yatirimlar olduguna dikkat çeken Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Aydin’in her kösesinde arkadaslarimiz özveri ile çalisiyor. Çünkü yaptigimiz her çalisma Aydin’in gelecegine yönelik yapilan çalismadir, vatandaslarimizin hayatini kolaylastiracak çalismadir. Bu bilinçle, her isi önemseyerek kalici ve kaliteli hizmetlerde bulunuyoruz” dedi.

|