AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, USTA SANATÇI TİMUR SELÇUK'UN ADINI KUŞADASI'NDA YAŞATACAK

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'a bir park daha kazandırıyor ve geçen günlerde aramızdan ayrılan usta sanatçı Timur Selçuk'un adını bu parkta yaşatacak.
Haber Tarihi: 13.11.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Aydin'a bir park daha kazandiriyor ve geçen günlerde aramizdan ayrilan usta sanatçi Timur Selçuk'un adini bu parkta yasatacak. Büyüksehir Belediyesi Meclisi'nden kabul edilen kararla, Kusadasi'nin Hacifeyzullah Mahallesi'nde yer alan Karaova Parki'na geçen günlerde aramizdan ayrilan usta sanatçi Timur Selçuk'un adi verildi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, arkasinda birçok unutulmaz eser birakan besteciyi her zaman hatirlayacaklarini söyledi.

Kusadasi'nin Hacifeyzullah Mahallesi'ndeki yaklasik 8 bin 300 metrekarelik parkta Büyüksehir Belediyesi'nin birçok birimi ortaklasa çalisma yürütürken parkin önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle açilmasi planlaniyor.

Parkta; Büyüksehir Belediyesi'nin elektrik, peyzaj ve insaat ekiplerinden olusan kalabalik bir ekip ortaklasa çalisma yürütüyor. Yaklasik 100 agacin yani sira 250 çali grubu bitki dikilirken, elektrik altyapisi da düzenlenip aydinlatma direkleri yerlestirildi. Üç adet basketbol ve voleybol sahasi yer aliyor. Ayrica yürüyüs ve kosu parkurlari, çocuk oyun alani ile fitness aletlerinin yer aldigi spor alani da bulunuyor. Diger taraftan mevcut agaçlar da korunurken bakimlari yapildi ve vatandaslarin bir araya gelerek zaman geçirebilmeleri için de 5 adet kamelya yapildi.

Baskan Çerçioglu, Kusadasi'na yeni bir park kazandiriyor olmaktan dolayi çok mutlu olduklarini belirtip "Bize biraktigi degerli eserlerle her zaman hatirlayacak oldugumuz usta sanatçimiz Timur Selçuk'un adini her zaman yasatacagiz. Yeni parkimiz Kusadasi'na ve Aydin'a hayirli olsun" dedi.

|