ASKİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Aydın’ın altyapısını yenileyerek kalıcı çözümler üreten ASKİ; Efeler, Koçarlı ve Didim’de içme suyu hattı ve abone bağlantıları, kaynak suyu çalışması ve isale hattı yapımı ile kanalizasyon hattı ve parsel bacası yapımı çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Tarihi: 23.10.2020
|

ASKI ALTYAPI ÇALISMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Aydin’in altyapisini yenileyerek kalici çözümler üreten ASKI; Efeler, Koçarli ve Didim’de içme suyu hatti ve abone baglantilari, kaynak suyu çalismasi ve isale hatti yapimi ile kanalizasyon hatti ve parsel bacasi yapimi çalismalarini sürdürüyor.

Altyapi çalismalarini Aydin’in her kösesinde sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi, Efeler, Koçarli ve Didim’de çalismalarina devam ediyor.

Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) ekipleri, Efeler’in Fatih Mahallesi'nde içme suyu hatti ve abone baglantilari yenileme çalismasi gerçeklestiriyor. Mahallenin gelecek 50 yili planlanarak baslanan çalismayla yaklasik 2 kilometrelik içme suyu hatti yenilenecek.

Kentimizin ihtiyaçlari ve vatandaslarimizin talepleri dogrultusunda yatirimlarina yön veren ASKI Koçarli ilçesi Kizilkaya Mahallesi'nde de kaynak suyu çalismasi ve isale hatti yapimi gerçeklestiriyor.

ASKI ekipleri ayrica Didim ilçesinde, Efeler Mahallesi ve Kalender Caddesi’nde kanalizasyon hatti ve parsel bacasi yapimi devam ediyor. ASKI bu çalismalarla kent genelinde kalici çözümler üreterek halkin taleplerini tek tek yerine getiriyor.

|