Yenipazar"ın Paşaköy Mahallesi Yeni Parkına Kavuşuyor

Yenipazar Belediyesi"yle uyum içerisinde çalışan Aydın Büyükşehir Belediyesi, Yenipazar"da bir mahalleye daha park kazandırıyor.
Haber Tarihi: 23.10.2020
|

Yenipazar Belediyesi'yle uyum içerisinde çalisan Aydin Büyüksehir Belediyesi, Yenipazar'da bir mahalleye daha park kazandiriyor. Pasaköy Muhtari Murat Ali Tosunoglu'nun talebi olan park için çalismalara baslanirken, Tosunoglu kendisinin ve mahallelilerin çok mutlu oldugunu söyledi. Tosunoglu, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na mahallesine yapilan hizmetler için tesekkür ederken, "Mahalleme bir kibrit çöpü dahi getiren kisiye Allah razi olsun diyorum. Baskanlarimiza bir telefon kadar yakiniz" ifadelerini kullandi.

Çalismalari yerinde inceleyen ve Büyüksehir Belediyesi'yle Yenipazar Belediyesi'nin uyum içerisinde çalistigini ifade eden Yenipazar Belediye Baskan Yardimcisi Malik Ercan "Her türlü talebimiz karsilaniyor. Bir istiyoruz, bin veriliyor. Bundan en kârli çikan da vatandaslarimiz oluyor. Baskanimiz Özlem Çerçioglu'nun destegiyle Yenipazar'in her mahallesinde çalisiyoruz, vatandaslarimizin talebi olan, mahallelerimizin ihtiyaci olan her türlü isi de yapmaya talibiz" ifadelerini kullandi. Pasaköy halkinin yapilan hizmetlerden çok memnun oldugu için parkin yapilmasinda da yardim ettigini söyleyen Ercan, "Mahallede istinat duvari ihtiyaci vardi. Mahalleli bizlerle birlikte bir gün içerisinde duvari ördü. Su anda da mahalleli parkin yapiminda çalisiyor, yani Büyüksehir Belediyesi, Yenipazar Belediyesi ve Pasaköylüler imeceyle is yapiyor. Ortaya da güzel bir eser çikacak" dedi.

 

Pasaköy Muhtari Tosunoglu: Isteklerimiz yerine getiriliyor

Pasaköy Muhtari Murat Ali Tosunoglu ise "ASKI'den yeni sondaj kuyusu talebinde bulunmustuk, bu istegimiz yerine getirildi. Yollarimizin parke yapilmasi talebinde bulunmustuk, büyük bölümü yapildi. En son da mahalleme meydan ve park düzenlemesi talebim olmustu, su anda da onu yapiyoruz" dedi. Muhtarligi "Bizim ekmegimiz, asimiz, suyumuz vatandasa hizmet etmek" sözleriyle özetleyen Tosunoglu, "Mahalleme bir kibrit çöpü dahi getiren kisiye Allah razi olsun diyorum. Bu konuda Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na, Yenipazar Belediye Baskani Yüsran Erden'e ve Baskan Yardimcimiz Malik Ercan'a çok tesekkür ediyorum. Hepsi bize bir telefon kadar yakin. Istedigimiz her konuda islerimizi yerine getiriyorlar" ifadelerini kullandi.

Yapilan parktan bütün mahallelinin faydalanacagini belirten Tosunoglu "Böyle çaliskan baskanlarimiz oldugu sürece vatandasimiza daha fazla hizmet götürecegiz, özellikle çocuklarimiz çok mutlu olacak" dedi.

 

85 yasindaki Bacakoglu: 85 yildir Çerçioglu gibi çaliskan baskan gelmedi

Mahallelilerden 85 yasindaki Süleyman Bacakoglu ise "Bu yapilan hizmetler daha öncesinde Pasaköy'e hiç gelmemisti. Mahallemize elektrik getirildiginde çok heyecanlanmis, sevinmistim. Bugün de parkimizi görmeye geldim, parkimiz çok güzel olacak. Baskanlarimizdan çok memnunuz. Yapilan isin hakkini vermek lazim, 85 yasindayim Özlem Çerçioglu gibi çaliskan bir belediye baskani gelmedi" seklinde konustu.

|