Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı I. Birleşim Meclis Karar Özetleri

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISININ EYLÜL AYI 08.09.2020

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No: 189

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin Agustos Ayi Meclis Toplantisinin 13.08.2020 tarihli II. Birlesimine ait zabit özetinin kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:190

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 11.12.2014 tarih ve 232 sayili Karari ile 10 yil süreligine AYBEL Insaat Organizasyon Spor Hizmetleri Temizlik Gida Sanayi ve Ticaret A. S’ ye devredilen, Söke Bagarasi AY-BE Parkinin Isletme Devrinin iptaline toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:191

Karar: Mülkiyeti Büyüksehir Belediye Baskanligina ait Sultanhisar Ilçesi, Beseylül Mahallesi, 330 ada, 2 parsel numarasinda kayitli 14.865,38 m² yüzölçümlü arsa vasifli tasinmazin üzerinde bulunan Sosyal ve Kültürel Tesisin (futbol sahasi, kir dügün salonu ve spor tesisleri) 5393 sayili Belediye Kanununun 75.maddesinin (d) bendi uyarinca 2 yil süreligine Sultanhisar Belediye Baskanligina bedelsiz tahsisine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.