AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ SABAH SPORLARI DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin spor yapmak isteyen vatandaşlar için düzenlediği sabah sporu etkinliği devam ediyor.
Haber Tarihi: 01.10.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin spor yapmak isteyen vatandaslar için düzenledigi sabah sporu etkinligi devam ediyor. Etkinlik sosyal mesafe gözetilerek yapilirken vatandaslar etkinlige yogun ilgi gösteriyor.

Büyüksehir Belediyesi'nin profesyonel egitmenleri tarafindan yaptirilan sabah sporu hafta içi her sabah Efeler'de Mimar Sinan Spor Salonu'nun yanindaki açik hali sahada, Nazilli'de 23 Nisan Parki'nda, Didim'de Inönü Gençlik ve Spor Parki'nda, Kusadasi'nda Ismail Cem Baris ve Dostluk Meydani'nda, Söke'de Atatürk Parki'nda devam ediyor.

Hafta içi her sabah 08.30 ile 10.00 saatleri arasinda düzenlenen sabah sporu, sosyal mesafe kuralina uyularak belirlenen çemberlerin içerisinde yapiliyor. Çizilen çemberlerde yapilan etkinlige katilan vatandaslar, etkinlik için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.