ASKİ ALTYAPIDA KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETEREK ÇALIŞIYOR

ASKİ Aydın genelinde eş zamanlı olarak birçok projeyi hayata geçiriyor ve kalıcı çözümler üretiyor.
Haber Tarihi: 28.09.2020
|

Aydin’in altyapisini yenilemek ve alternatif kanallar olusturmak üzere çalismalarini sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) es zamanli olarak birçok farkli noktada çalismalarini sürdürüyor.

Nazilli Ketendere’de çalismalar sürüyor

Özellikle yaz aylarinda artan su ihtiyacini karsilamak için çok sayida sondaj yapan ASKI ekipleri bu kapsamda Nazilli’nin Ketendere Mahallesi’nde de içme suyu sondaji çalismasi yapmisti. ASKI ekipleri bu sondajdan çikan suyu depoya ulastirmak için isale hatti çalismasina geçti. Böylelikle Ketendere Mahallesi’nin su ihtiyacini uzun yillar karsilayacak bir çözüm yaratilmis oldu. 

Söke Sazli’da 5500 metre altyapi çalismasi

Kent genelinde kalici çözümler üretmek için çalisan ASKI, Söke’nin Sazli Mahallesi’nde ise içme suyu sebeke yenileme çalismalari yapiyor. Sazli’da 3500 metre içme suyu isale hattinin yenilemesinin ardindan simdi de 2000 metre içme suyu sebeke yenilemesine baslandi. Bu çalisma ile 200 içme suyu abone baglantisi yenilenmis olacak.

Çine’de içme suyu sebekesi yenileniyor

Içme suyu sebekelerinin konusunda büyük yatirimlar yapan ASKI, sokak sokak çalismalarini sürdürüyor. Çalismalar kapsaminda Çine’deki Sükran Güngör sokakta içme suyu sebeke yenileme çalismasi gerçeklestiriyor.

Yagmur suyu rögarlari ve izgaralari temizliyor

ASKI ekipleri altyapi çalismalarinin yani sira asiri yagisli havalarda meydana gelebilecek olumsuzluklari önlemek için kent genelinde yagmur suyu rögarlarini ve izgaralarini da temizliyor.

 

|