ASKİ EFELER'DEKİ 1. SANAYİ SİTESİ'NİN YAĞMUR SUYU ALTYAPISINI YENİLİYOR

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, kış mevsimi öncesi yağmur suyu deşarj hatları yapımına ağırlık verdi.
Haber Tarihi: 17.09.2020
|

Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü, kis mevsimi öncesi yagmur suyu desarj hatlari yapimina agirlik verdi. Efeler'deki 1. Sanayi Sitesi'nin yagmur suyu altyapisini yenileyen ekipler, hattin kapasitesini yaklasik üç kat artirdi. Sanayi esnafi yapilan çalismadan duyduklari memnuniyeti ifade etti.

Yaklasik 40 yildir sanayide esnaflik yapan bobinajci Hüseyin Yildirim, yapilan çalismalari degerlendirirken "Ekipler yagmur suyunun hizli desarji için yagmur suyu hattini yeniledi. Yogun yagislarda burada sikintimiz oluyordu, ASKI ekipleri bunu giderdi. Yeni dösenen hattin içerisinden birisi rahatlikla geçebilir. Baskanimiz bu isi çözümledi" ifadelerini kullandi.

Yogun yagislarda egimden dolayi Cumartesi Pazari'ndan itibaren yagan yagmurun sanayiye geldigini ifade eden Yildirim, sanayi esnaflari olarak çalismayi yakindan takip ettiklerini belirtti. Yildirim "Artik bu yagmur sulari buraya gelmeden desarj olacak. Sanayi esnaflari olarak yaptigi hizmetlerden dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na çok tesekkür ediyoruz" dedi. 

Sanayi esnaflarindan Fatih Gün "Sag olsunlar ASKI ekipleri eski yagmur suyu hattini yenilediler. Eski hat yillar önce yapilmisti ve yeterli gelmiyordu. Yeni hat eski hattin 3-4 kati. Insallah artik bir sikinti yasamayacagiz. Emegi geçen herkese çok tesekkür ederiz" ifadelerini kullandi.

Sanayide 20 yildir esnaflik yapan Alaattin Ayaz "Artik yogun yagislarda bir sorun yasamayacagiz. Yaptigi hizmetlerden dolayi Özlem Baskan'a tesekkür ederiz" 

|