ASKİ Aydın'ın Dört Bir Tarafında Çalışıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın'ın en merkezi noktalarından en ücra mahallelerine kadar her alanda hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekipleri Aydın'ın dört bir tarafında altyapıyı yenilemeye devam ediyor.
Haber Tarihi: 14.09.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin'in en merkezi noktalarindan en ücra mahallelerine kadar her alanda hizmetlerini araliksiz sürdürüyor. Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) ekipleri Aydin'in dört bir tarafinda altyapiyi yenilemeye devam ediyor.

Aydin'in her yerinde gelecege dönük uzun yillar kullanilabilecek altyapi yapmaya devam eden ekipler, Efeler ilçesinde ASTIS'te 1.400 mm ve 800 mm çapinda yagmur suyu kollektör hatlarinin yapimina devam ediyor. Efeler'de Dogu Gazi Bulvari’nda da içme suyu sebeke hatti yenileme çalismasini tüm hiziyla sürdüren ekipler, kent genelinde gerçeklestirdigi çalismalar kapsaminda Bozdogan ilçesi Örtülü Mahallesi'nde de 2 bin metre içme suyu isale hatti yapiyor.

ASKI ekipleri, Kusadasi ilçesi Davutlar-Güzelçamli grup kanalizasyon yapim isi kapsaminda Davutlar TM-2 atik su terfi merkezi yapimini gerçeklestiriyor. Buharkent'te de çalismalarini sürdüren ekipler Feslek Mahallesi'nin içme suyu sebeke hattini yenilerken, Karacasu'nun Dikmen Mahallesi'nde de 3 bin metrelik içme suyu isale hatti yapimini devam ettiriyor.

Baskan Çerçioglu: Binlerce kilometre hat yaptik

ASKI'nin yaptigi çalismalarla ilgili açiklamalarda bulunan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, simdiye kadar binlerce kilometrelik çalisma yapildiginin altini çizdi. Aydin'da yenilenmemis hat birakmamak için ekiplerin yaz-kis demeden 12 ay boyunca çalistigini hatirlatan Baskan Çerçioglu, "Aydin'i altyapisindaki dönüsümü sürdürüyoruz. Vatandaslarimizin daha da kaliteli hizmet almasini saglamak için çalisiyoruz. Aydin genelinde yaptigimiz çalismalarla altyapinin 40-50 yil boyunca sorunsuz kullanilmasini saglamayi hedefliyoruz. Bunun için simdiye kadar binlerce kilometre hat çalismasi yaptik, yapmaya da devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

 

|