Büyükşehir Belediyesi'nden Sarıkemer'de Çıkan Orman Yangınına Müdahale

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bugün öğle saatlerinde Söke'nin Sarıkemer Mahallesi'nde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediyor.
Haber Tarihi: 14.09.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi bugün ögle saatlerinde Söke'nin Sarikemer Mahallesi'nde ormanlik alanda çikan yangina müdahale ediyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yangin duyulur duyulmaz ilçedeki tüm birimleri yanginin bir an önce söndürülmesi için Sarikemer'e yönlendirildigini söyledi. Baskan Çerçioglu, son zamanlarda Aydin genelinde artan orman yanginlarina karsi vatandaslari dikkatli ve duyarli olmaya çagirdi.

Sarikemer'de çikan yangina Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi'nin yani sira Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) ile Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan da müdahale ediliyor.

Itfaiye ekipleri yanginin bir an önce kontrol altina alinabilmesi için mücadele ederken, yanginin büyüme olasiligina karsi Aydin genelindeki tüm itfaiye ve Büyüksehir Belediyesi birimleri teyakkuz durumuna geçirildi.

Itfaiye ve Büyüksehir Belediyesi ekipleri dün de Sazli Mahallesi'nde çikan yangina müdahale etmisti.

 

 

|