Büyükşehir Belediyesi Söke Güllübahçe'de Çıkan Yangına Müdahale Ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bugün öğleden sonra Söke'nin Güllübahçe Mahallesi'nde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediyor.
Haber Tarihi: 14.09.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi bugün ögleden sonra Söke'nin Güllübahçe Mahallesi'nde ormanlik alanda çikan yangina müdahale ediyor. Yangin Priene antik kentini de tehdit ederken, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Söke'de son bir haftada 3 yangin çiktigini hatirlatarak orman yanginlarina karsi vatandaslari dikkatli ve duyarli olmaya çagirdi.

Yangin duyulur duyulmaz ilçedeki tüm birimlerin yanginin bir an önce söndürülmesi için Güllübahçe'ye yönlendirildigini söyleyen Baskan Çerçioglu, yangina Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi'nin yani sira Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI), Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi ekiplerinin de müdahalede bulundugunu ifade etti. Baskan Çerçioglu, siddetli rüzgârla birlikte hizli yayilma olasiligi olan yangina karsi çevre ilçelerden de itfaiye ekiplerinin destek için ilçeye intikal ettirildigini belirtti.

 

 

|