KARACAÖRENLİ YAĞCIOĞLU ÇİFTİ: HER ZAMAN AKAN SUYUMUZ İÇİN ÖZLEM BAŞKAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Aydın'ın dört bir tarafında mahallelere su sağlamak için geceli gündüzlü çalışıyor.
Haber Tarihi: 14.09.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü, Aydin'in dört bir tarafinda mahallelere su saglamak için geceli gündüzlü çalisiyor. Yenipazar'in Karacaören Mahallesi'nden Hasan-Hatice Yagcioglu çifti de Büyüksehir Belediyesi'nin yaptigi çalismalardan mutlu olduklarini söyleyen Aydinlilardan... Gününün büyük kismini eseginin sirtinda geçiren Hasan Yagcioglu, Yenipazar'in en yüksek mahallerinden olan Karacaören'de çesmesinden akan su için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür ediyor.

Hasan Yagcioglu: Isini dogru yapanlari severiz, Özlem Baskan'i da seviyoruz

Mahallesinin disindaki bahçesine gelip giderken hep eseginin sirtinda yolculuk yapan Yagcioglu, simdiye kadar eseginin sirtinda tasidigi odun ve incirlerle 9 dügün yaptiginin altini çiziyor. Bahçesinde incir yetistirdigini ifade eden Yagcioglu, "Evimizde su akiyor, suyumuz var. Sag olsun Büyüksehir Belediyesi'nin isçileri her zaman suyumuzla ilgileniyor ve suyun akmasini sagliyor, yani sikintimiz yok. Özlem Baskan'dan da baska hiçbir sey istemiyorum. Neden istemiyorum? Esegim, tarlam var;  esegimle odunumu çekiyorum. Ineklerimi otlatiyorum. Yagim, zeytinim var. Allah olmayanlara, fakirlere versin" ifadelerini kullandi.

Isini hakkiyla yapan herkese deger verdiginin altini çizen Yagcioglu "Isini iyi yapan herkesten memnun olurum. Özlem Baskan çok güzel is yapiyor, isleri çok güzel yürütüyor, çalisiyor. Iste yollarimizi yapti, sularimiz akiyor. Hayatimizdan memnunuz" seklinde konustu.

Hatice Yagcioglu: Özlem Baskan'i mahallemize davet ediyoruz

Hatice Yagcioglu ise Baskan Çerçioglu'nu mahallelerine davet ederken, kendisini agirlamak istedigini söyledi.  Yagcioglu, "Içme suyumuz da var, kullanma suyumuz da... Ondan çok memnunuz. Sag olsun, mahallemizde ihtiyaci olan herkese yardim ediyor" dedi.

 

|