AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARACASU'DA KARANTİNAYA ALINAN AİLELERE DESTEK OLUYOR

Bir taraftan koronavirüs salgınına karşı önlemlerine devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi,bir taraftan da salgından etkilenen ailelerin yanında yer alıyor.
Haber Tarihi: 14.09.2020
|

Bir taraftan koronavirüs salginina karsi önlemlerine devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi,bir taraftan da salgindan etkilenen ailelerin yaninda yer aliyor. Büyüksehir Belediyesi, Karacasu'nun Geyre Mahallesi'nde koronavirüs görüldügü için karantina altina alinan ailelerin ihtiyaçlarini karsiliyor.

Koronavirüs salgini Türkiye'de görülmeden çok önce Aydin'da salgina karsi önlemler almaya baslayan Büyüksehir Belediyesi, ayni duyarliligi salgindan etkilenen ailelere de gösteriyor. Geyre'de izolasyon kurallarina uyularak yapilan dagitimlara mahalle muhtari Nevzat Çoban da katildi. Dagitimlar karantina süresince devam edecek. Büyüksehir ekipleri ayrica dezenfekte araçlari ile mahalle içinde sokak sokak dezenfekte çalismasi yapiyor.

Aydin'da destege ihtiyaci olan her vatandasa ulastiklarinin altini çizen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Geyre'deki karantinanin olumsuzluk yasanmadan son bulmasini istediklerini belirtti.

 

|