65 YAŞ VE ÜSTÜ VATANDAŞLAR AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN ÖZEL VEZNESİNDEN MEMNUN

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sadece 65 yaş ve üstü vatandaşların kullanması için tahsis ettiği vezneler büyük beğeni topladı. 65 yaş ve üstü vatandaşlar işlemlerini daha sürede yaptıkları için bu uygulamadan oldukça memnun oldu.
Haber Tarihi: 14.09.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin sadece 65 yas ve üstü vatandaslarin kullanmasi için tahsis ettigi vezneler büyük begeni topladi. 65 yas ve üstü vatandaslar islemlerini daha sürede yaptiklari için bu uygulamadan oldukça memnun oldu.

Koronavirüse karsi önlemlerini her alanda sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin 65 yas ve üstü vatandaslar için tahsis ettigi özel vezneler büyük begeni topladi.

Büyüksehir veznelerinden su faturasi ödemek ve abonelik islemlerini yapmak için gelen 65 yas üstü vatandaslar, ilk olarak siramatikten kendilerine özel olan seçeneklerden sira numarasi aliyor.

Özel veznede abonelik ve fatura ödemek için iki ayri personel islem yapiyor. Bu ayrim sayesinde daha da kisa sürede islemlerimi yapan vatandaslarin, sosyal mesafeyi korumalari ve kapali ortamda daha kisa süre geçirmeleri saglanmis oluyor.

Sira beklemeden islemlerini daha hizli yaptiklarini belirten 65 yas ve üstündeki vatandaslar, özel vezne sayesinde sosyal mesafe kuralina uyabildiklerini belirterek bu uygulama için Baskan Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Pandemi sürecinin ilk günlerinden bu yana tedbirleri sikilastiran Büyüksehir Belediyesi binasinda termal kamera ile herkesin atesi ölçülüyor ve hazir bekleyen saglik personeli riskli durumda oldugu düsünülen vatandaslari ilgili saglik kuruluslarina yönlendiriyor.

Veznelerde yer alan PVC paneller vatandaslarin vezne personeliyle dogrudan temasini en aza indirirken, yerlere yapistirilan uyari isaretleri ile de sosyal mesafenin korunmasi saglaniyor.

 

|