Yaylapınar Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Memnun

Aydınlı vatandaşların modern ve konforlu yollarda ulaşımlarını sağlaması amacıyla il genelinde yol çalışmalarına devam Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli Yaylapınar Mahallesi yayla yolunda sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.
Haber Tarihi: 14.09.2020
|

Aydinli vatandaslarin modern ve konforlu yollarda ulasimlarini saglamasi amaciyla il genelinde yol çalismalarina devam Aydin Büyüksehir Belediyesi, Nazilli Yaylapinar Mahallesi yayla yolunda sathi kaplama çalismasi gerçeklestirdi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Nazilli'de yol çalismalarini plan ve program dahilinde araliksiz sürdürüyor. Kirsal mahalleleri ve yayla yollarini asfalt ile bulusturan Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri, Yaylapinar-Beydag baglanti yolu olarak bilinen 8 kilometre uzunlugundaki yayla yolunda sathi kaplama asfalt çalismasi gerçeklestirerek bölgede yasayan çiftçilerin yüzünü güldürdü. Yol genisletme ve onarim çalismasi ile baslayan çalismalar, temel malzemenin çekilmesi ile devam etti. Çalismalarin son bölümünde ise asfalt sathi kaplama yapildi.

Yaylapinar Mahallesi sakinlerinden olan ve çiftçilikle ugrasan 53 yasindaki Esref Fidan, "Geçtigimiz yil baslayan çalismalar asama asama gerçeklesti ve çalismanin sonuna gelindi. Çok memnunuz. Özlem Baskanimiza verdigi hizmetlerden dolayi çok çok tesekkür ederiz. Yaylapinar mahallemize 20 yildir verilmeyen hizmeti Özlem Çerçioglu 6 yilda fazlasiyla verdi. Bunu kimse inkâr edemez" diye konustu.

Yaylapinar Mahallesi'nde oturan 61 yasindaki Muammer Fidan isimli vatandas ise, "Büyüksehir Belediyesi yola baslandiginda herhangi bir kaza bela olmasin diye ben bu yolda kurban kestim. Bu yapilan büyük bir hizmet. Özlem Çerçioglu'na sonsuz tesekkür ediyorum. Bir kere degil bin kere Allah razi olsun" seklinde konustu.

Yaylapinar Muhtari Yildirim: Sonsuz Tesekkürlerimi Sunuyorum

Yaylapinar Mahallesi'nin Özlem Çerçioglu'nun destekleri sayesinde Aydin Büyükeshir Belediyesi'nden büyük hizmetler aldigini söyleyen mahalle muhtari Hakan Yildirim, "Ben mahalle muhtari olarak Yaylapinar Mahallesi'nde yapilan tüm çalismalardan dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu'na sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum. Daha önce 4.8 km uzunlugunda olan Yaylapinar-Kavacik yolumuz yapilmisti. Simdi de genellikle kestane zamani ve sebze zamaninda vatandaslarimizin siklikla kullandigi 8 kilometrelik yayla yolumuz yapildi. Emegi geçen herkesten Allah razi olsun" ifadelerini kullandi.

 

|