Aydın Büyükşehir Belediyesi Koçarlı'da Yoğun Çalışmaya Devam Ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Koçarlı'da kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi birimlerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmaya Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri katıldı.
Haber Tarihi: 14.09.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Koçarli'da kapsamli bir çalisma gerçeklestirdi. Büyüksehir Belediyesi birimlerinin ortaklasa gerçeklestirdigi çalismaya Fen Isleri Dairesi Baskanligi, Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi ekipleri katildi.

Ilçede Fen Isleri ekipleri tarafindan yol çizgileri yenilenirken Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi ekipleri de temizlik çalismasi yapti. Koçarli'nin bütün mahallelerinde kapsamli bir çalismaya girisen Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri ise yol boylarindaki yabani otlarla mücadele çalismasi gerçeklestirirken ilçe genelindeki çocuk oyun alanlarinin da bakimlarini yapti. Ayrica Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri ilçeyi daha da yesillendirmek için agaç dikimi de gerçeklestirdi.

Yapilan çalismalarla ilgili degerlendirmede bulunan Koçarli Gündogan Mahallesi Muhtari Hanife Kirkusu "Atatürk Caddesi, Koçarli'nin girisi. Bu sebeple yapilan çalismalar Koçarlimizi daha da güzellestirdi. AYBA olsun, ASKI olsun, Büyüksehir Belediyesi'nin diger birimleri olsun taleplerimizi kisa sürede yerine getiriyor. Ben de bir kadin olarak yapilan çalismalar için Özlem Baskan'a tesekkür ediyorum. Onun çalismalarini yakindan takip edip takdir ediyorum" ifadelerini kullandi.

Koçarli Orta Mahalle Muhtari Ertan Sakalli ise "Çalismalarin yapildigi Atatürk Caddesi benim mahallemde bulunmakta. Buranin agaçlandirilmasi güzel bir çalisma oldu. Agaçlarin büyümesiyle zamanla burasi daha da güzellesecek. Biz Koçarlililar olarak Özlem Baskan'i seviyoruz, Büyüksehir Belediyesi'nin hizmetlerinden memnunuz. Büyüksehir Belediyesi'nin bütün birimleri her zaman yanimizda" degerlendirmesinde bulundu.

 

|