ASKİ BEDİRLER'E DE YENİ SU KAYNAĞI SAĞLADI

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekipleri bir mahallede daha sondaj çalışması gerçekleştirdi.
Haber Tarihi: 14.09.2020
|

Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) ekipleri bir mahallede daha sondaj çalismasi gerçeklestirdi. Çine'nin Bedirler Mahallesi'nde yapilan sondajla çikarilan su mahallelilere büyük sevinç yasatirken mahalle muhtari Bekir Abali suyun mahallenin 40-50 yillik ihtiyacini gidecegini söyleyip yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Sondaj çalismasinin 100 metreye kadar yapildigini, suyu ise 55. metreden aldiklarini söyleyen Abali, böylelikle mahallenin su ihtiyacinin çok uzun yillar giderilecegini ifade etti. Abali "Suyun oldugu yerde hayat oluyor. Sondaj talebimizi dilekçeyle ASKI'ye ilettikten sonra ekiplerimiz kisa sürede gelerek sondaj çalismasini gerçeklestirdi. Mutlu sona kavustuk. Büyüksehir Belediyesi ve ASKI ekipleriyle iletisimimiz mükemmel. Bizleri hiç üzmüyorlar, bütün taleplerimizi yerine getiriyorlar. Mahallemizin bir talebi oldugunda yetkililere 7 gün 24 saat ulasabiliyoruz" ifadelerini kullandi.

Mahallenin daglik arazide daginik bir yapida oldugunun altini çizen muhtar Abali, suyun mahallenin en yüksek evlerine dahi kolaylikla ulastirilabildigini söyledi.

Mahallelilerin suyun bulunmasindan dolayi çok mutlu olduklarini belirten Abali "Mahalleliler olarak basta Baskan Çerçioglu basta olmak üzere tüm emegi geçenlere tesekkür ediyoruz" dedi.

 

|