BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MASKE DAĞITIMINA DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs önlemleri kapsamında takılması zorunlu olan maskelerin temini konusunda vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor.
Haber Tarihi: 27.07.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, koronavirüs önlemleri kapsaminda takilmasi zorunlu olan maskelerin temini konusunda vatandaslarin yaninda olmayi sürdürüyor. Büyüksehir Belediyesi ekipleri, Aydin il genelinde oldugu gibi Nazilli'de de her gün ev ve isyerlerinin yani sira pazaryerlerinde de maske dagitimina devam ediyor.

Özellikle esnafi ziyaret ederek maske dagitan ekipler, pazaryerlerinde de dagitimlara devam ediyor. Vatandaslar salgindan korunmak için gerekli olan maskenin dagitimindan dolayi memnuniyetlerini ifade ederken, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.