AYDIN'IN SULTANLARI SEZONU AÇTI

Bu yıl Avrupa Kupaları'nı hedefleyen Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı.
Haber Tarihi: 16.07.2020
|

Bu yil Avrupa Kupalari'ni hedefleyen Aydin Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, yeni sezon hazirliklarina basladi. Takimin saglik sponsoru Medinova Hastanesi'nde saglik kontrolünden geçen ekibe covid-19 testi de yapilirken tüm testler negatif çikti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi'ne ait Yörük Ali Efe Tesisleri'nde çalismalara baslayan takim günde çift antrenman yapiyor. 12 Temmuz Pazar günü yabanci oyuncularin da takima dahil olmasiyla Aydin'in Sultanlari antrenmanlara tam kadro devam edecek. Diger taraftan takim arkadaslari geçen günlerde dünyaevine giren Ezgi Dagdelen'e sürpriz yaparak evliliginin kutlamasini yapti.

Takimin sube sorumlusu Volkan Zeytin yeni sezonda Avrupa kupalarini hedeflediklerini belirtip "Yeni oyuncularla kadromuzu daha da güçlendirdik. Takimda arkadaslik üst seviyede. Yabanci oyuncularimizin da dahil olmasiyla yeni sezon hazirliklarina tam kadro devam edecegiz. Bu yil ligde üst siralarin yani sira Avrupa kupalarini da hedefliyoruz" ifadelerini kullandi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise takimdan beklentilerinin yüksek oldugunu söyleyip yeni sezonda Aydin'in Sultanlari'na basarilar diledi.

 

|