AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELİ KOÇARLI'DAKİ KAZADA İLK MÜDAHALEYİ YAPTI

Bugün sabah saatlerinde Koçarlı'da kaza yapan Koçarlı Belediyesi'ne ait resmi araçtaki sürücüye ilk müdahaleyi Aydın Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi ile İtfaiye Dairesi Başkanlığı personeli yaptı.
Haber Tarihi: 04.07.2020

Bugün sabah saatlerinde Koçarli'da kaza yapan Koçarli Belediyesi'ne ait resmi araçtaki sürücüye ilk müdahaleyi Aydin Büyüksehir Belediyesi Saglik Isleri Dairesi ile Itfaiye Dairesi Baskanligi personeli yapti. Kazayi hafif yarali olarak atlatan fakat araçta sikisan Koçarli Belediyesi personeli hemen olay yerine gelen Büyüksehir Belediyesi Itfaiye ekipleri tarafindan araçtan çikarildi.

Saat 8.30 siralarinda meydana gelen kazada herkesten önce olay yerine gelen Büyüksehir Belediyesi Saglik Isleri ekipleri yaralanan sürücüye ilk müdahaleyi araç içerisinde yapti. Iki araçta da maddi hasar meydana gelirken itfaiye ekipleri tarafindan araçtan çikarilan yarali Koçarli Belediyesi personeli, ambulansla hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. Bir süre trafige kapanan yol itfaiye ekiplerinin araçlari kaldirmasiyla tekrar trafige açildi.